Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Πελόσι είπε «όχι» σε κονδύλι για το τείχος στο Μεξικό

Η Πελόσι είπε «όχι» σε κονδύλι για το τείχος στο Μεξικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Όχι» σε κονδύλι για το τείχος που θέλει να χτίσει ο Ντόναλντ Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό είπεα η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόσι.

«Δεν θα υπάρχουν καθόλου χρήματα για το τείχος στο νομοσχέδιο» στη συμφωνία για τον προϋπολογισμό, την οποία επεξεργάζεται διακομματική ομάδα διαπραγμάτευσης, είπε η Πελόσι στους δημοσιογράφους.

«Δεν αποτελεί διαπραγμάτευση για τον πρόεδρο να λέει.. .«δεν έχει σημασία τι λέει το Κογκρέσο», τόνισε σε μια συνέντευξη Τύπου.

«Θέλει ο πρόεδρος το Κογκρέσο να είναι εντελώς ασήμαντο στον τρόπο που ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του αμερικανικού λαού; Όχι. Αφήστε τους να εργαστούν με βάση τη θέλησή τους».

Παράλληλα τόνισε ότι είναι καταδικασμένη να αποτύχει η πρόταση του Ρεπουμπλικάνου προέδρου για προσωρινή προστασία διαστήματος τριών ετών για τους «Ονειροπόλους», με αντάλλαγμα ένα μόνιμο τείχος.

Τέλος, δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι ένα νομοσχέδιο που θα δίνει μόνιμο τέλος σε νέες αναστολές λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους (shutdowns) θα πρέπει να αποτελεί μέρος των σημερινών διαπραγματεύσεων για την ασφάλεια των συνόρων.

Νωρίτερα ο Τραμπ επανήλθε με αναρτήσεις του στο Twitter στο θέμα του εμβληματικού σχεδίου του:

«Ας τα αποκαλούμε τείχη και να σταματήσουμε τα πολιτικά παιχνίδια», έγραψε στην ανάρτησή του, δείχνοντας να απευθύνεται στους δικούς του πολιτικούς συμβούλους. «Το ΤΕΙΧΟΣ είναι ΤΕΙΧΟΣ», ανέφερε ένα από τα tweets του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr