ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ με 62 ψήφους υπέρ, ήρε την βουλευτική ασυλία του καταδικασθέντα πρώην πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, την ώρα που οι βουλευτές της αντιπολίτευσης του VMRO-DPMNE δεν συμμετείχαν στη συνεδρίαση.
Νωρίτερα, η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή ενέκρινε την άρση της ασυλίας του πρώην Πρωθυπουργού και μεταβίβασε το σχετικό αίτημα στην ολομέλεια της Βουλής προς έγκριση.
Ο Γκρουέφσκι είναι στην Ουγγαρία όπου του χορηγήθηκε πολιτικό άσυλο, καθώς είχε διαφύγει από τη ΠΓΔΜ για να μην φυλακιστεί μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον του για διαφθορά.
Το πλέον παράδοξο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΙΒΝΑ, ότι παρά το γεγονός της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Γκρουέφσκι αυτός θα λαμβάνει την βουλευτική αποζημίωση κανονικά, μειωμένη όμως κατά 5% λόγω αδικαιολόγητης απουσίας του από τις συνεδριάσεις της Βουλής.






















































