Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Γιούνκερ έστειλε επιστολή στον Τουσκ για το Brexit

O Γιούνκερ έστειλε επιστολή στον Τουσκ για το Brexit
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, απέστειλε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Brexit.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν ζήτησε από τον Τουσκ να ερευνήσει και να αποτιμήσει την επιτευχθείσα πρόοδο στις διαπραγματεύσεις για τη «συντεταγμένη» αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε.

«Στόχος είναι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία αποχώρησης και να ξεκινήσει το επόμενο βήμα της διαδικασίας» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Γιούνκερ.

Σημειώνεται ότι Βρυξέλλες και Λονδίνο κατέληξαν την Τρίτη σε προσχέδιο συμφωνίας για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ευρωπαϊκή οικογένεια, η οποία αναμένεται να συντελεστεί και επισήμως στις 29 Μαρτίου του 2019.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η μαύρη σοκολάτα μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Υπέκυψε ο Ζελένσκι: Δέχεται να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αν λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Ο «θρίαμβος» του Eurogroup

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr