ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντικείμενο μήκους 22 μέτρων εντοπίστηκε στον βυθό στην Ινδονησία, κοντά στο σημείο όπου εκτιμάται πως συνετρίβη το αεροσκάφος της Lion Air, όπως δήλωσε αξιωματικός του ινδονησιακού πολεμικού ναυτικού.
«Χθες βράδυ Τρίτης βρήκαμε ένα αρκετά μεγάλο αντικείμενο» ανέφερε ο πλοίαρχος Χάρις Τζόκο Νουγκρόχο μιλώντας σε ινδονησιακό τηλεοπτικό δίκτυο από το πλοίο KRI Rigel.
Σύμφωνα με τον Νουγκρόχο, το ινδονησιακό πολεμικό ναυτικό χρησιμοποιεί έναν ηχοβολιστή πλευρικής σάρωσης για να εξακριβώσει εάν πράγματι πρόκειται για τμήμα της ατράκτου του αεροσκάφους, ενώ το εύρημα θα εξετάσουν και δύτες.
Νωρίτερα ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, πτέραρχος Χάντι Τσαχαντό δήλωσε πως οι αρχές της Ινδονησίας πιστεύουν ότι εντόπισαν μεγάλο τμήμα της ατράκτου του αεροσκάφους.
Οι αρχές θεωρούν ότι δεν επέζησε κανείς από τους 189 επιβαίνοντες του Boeing 737 Max 8, το οποίο κατέπεσε, 13 λεπτά μετά την απογείωσή του από την Τζακάρτα με προορισμό την πόλη Πανγκάλ Πινάν.






















































