Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαδούρο: «Τρελός και εξτρεμιστής ο Μάικ Πενς με όσα λέει για τους μετανάστες»

Μαδούρο: «Τρελός και εξτρεμιστής ο Μάικ Πενς με όσα λέει για τους μετανάστες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Τρελό» και «εξτρεμιστή» αποκάλεσε τον Μάικ Πενς ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, μετά τις κατηγορίες του αντιπροέδρου των ΗΠΑ ότι το Καράκας χρηματοδοτεί και βρίσκεται πίσω από το καραβάνι χιλιάδων μεταναστών που βρίσκεται στο Μεξικό και προσπαθεί να φθάσει στην αμερικανική επικράτεια.

Στη διάρκεια εκδήλωσης την Τρίτη ο Πενς ανέφερε ότι o πρόεδρος της Ονδούρας Χουάν Ορλάντο Ερνάντες τον ενημέρωσε πως το «καραβάνι» των μεταναστών «οργανώθηκε από κινήματα της αριστεράς στην Ονδούρα, με χρηματοδότηση από τη Βενεζουέλα». Ο ίδιος είπε ότι το καραβάνι στάλθηκε «προς τον Βορρά για να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία».

Στη συνέχεια, σε δηλώσεις του στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στον Λευκό Οίκο, ο Πενς υποστήριξε ότι το καραβάνι «οργανώθηκε από διακινητές ανθρώπων που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή, από επικίνδυνα μέλη μιας συμμορίας», αναφερόμενος στην Μάρα Σαλβατρούτσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Περιοδεία Τραμπ στον Κόλπο – Οικονομικές και στρατιωτικές συμφωνίες στην ατζέντα

Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζούφρι – Η «ερωτική σκλάβα» των διάσημων δεν άντεξε

Εμ. Μακρόν: «Η Ουκρανία είναι έτοιμη για μια άνευ όρων κατάπαυση του πυρός»

Τραμπ κατά Πούτιν: Εξοργισμένος με τα πλήγματα σε αμάχους στην Ουκρανία

Τραμπ και Ζελένσκι συζήτησαν για ειρήνη στο περιθώριο της κηδείας του Πάπα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr