Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ στη Βόρεια Καρολίνα μετά το φονικό χτύπημα του τυφώνα Φλόρενς

Ο Τραμπ στη Βόρεια Καρολίνα μετά το φονικό χτύπημα του τυφώνα Φλόρενς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίσκεψη στη Βόρεια Καρολίνα, την περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο από τον τυφώνα Φλόρενς, πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Τουλάχιστον 35 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, εκ των οποίων 26 στη Βόρεια Καρολίνα, οκτώ στη Νότια Καρολίνα και ένας στη Βιρτζίνια, με τα ποτάμια να συνεχίζουν να υπερχειλίζουν, ενώ χιλιάδες σπίτια και δρόμοι εξακολουθούν να είναι πλημμυρισμένα.

Η επίσκεψη του Τραμπ πραγματοποιείται μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για τον τρόπο που χειρίστηκε τις επιπτώσεις του κυκλώνα Μαρία, ο οποίος κατέστρεψε πέρυσι το Πουέρτο Ρίκο, αφήνοντας πίσω του πάνω από 3.000 νεκρούς.

Στη Βόρεια Καρολίνα περισσότεροι από 15.000 κάτοικοι παραμένουν σε καταφύγια, ενώ περισσότεροι από 200.000 εξακολουθούν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

«Συνεχίζουμε να νιώθουμε τις επιπτώσεις της τεράστιας καταιγίδας», δήλωσε ο Ρόι Κούπερ κυβερνήτης της πολιτείας χθες Τρίτη.

«Αν και δεν προβλέπονται σημαντικές βροχοπτώσεις και ο ήλιος λάμπει σε πολλές περιοχές της πολιτείας μας, τα ποτάμια συνεχίζουν να υπερχειλίζουν και θα υπάρξουν και άλλες πλημμύρες», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματικές πηγές: Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Η Warner Bros απέρριψε την πρόταση-μαμούθ $108,4 δισ. της Paramount – Ανοιχτός ο δρόμος για το Netflix

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr