ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για AfD Εναλλακτική για τη Γερμανία, Pegida, Ακροδεξιοί, Γερμανία, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νεοναζί, Πρόσφυγες,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκαοκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια των κινητοποιήσεων ακροδεξιών και αντιδιαδηλωτών στην ανατολικογερμανική πόλη Κέμνιτς το Σάββατο.
Όπως ανακοίνωσε η Aστυνομία της Κέμνιτς, ανάμεσα στα θύματα είναι τρεις αστυνομικοί που τραυματίστηκαν ενώ προσπαθούσαν να αποτρέψουν συγκρούσεις ανάμεσα στους διαδηλωτές.
Σύμφωνα με τις Aρχές, διαπράχθηκαν τουλάχιστον 37 αδικήματα και κακουργήματα, ανάμεσά τους πρόκληση σωματικών βλαβών, φθορές περιουσιών και παραβάσεις της νομοθεσίας για τις διαδηλώσεις.
Περίπου 11.000 άνθρωποι πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Aστυνομίας: 8.000 οπαδοί του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), της αντιμουσουλμανικής οργάνωσης PEGIDA και της ακροδεξιάς οργάνωσης Pro Chemnitz και περίπου 3.000 αντιδιαδηλωτές.
Η Aστυνομία γνωστοποίησε ότι διενεργεί έρευνα για την επίθεση που καταγγέλθηκε ότι διαπράχθηκε εναντίον μιας ομάδας ακτιβιστών της οποίας ηγείτο ο Ζέρεν Μπάρτολ, βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD).
Ο Μπάρτολ ανέφερε μέσω Twitter ότι οι ακτιβιστές «έπεσαν σε ενέδρα των Ναζί ενώ γύριζαν στο λεωφορείο», προσθέτοντας πως «όλες οι σημαίες του SPD καταστράφηκαν και ορισμένοι (διαδηλωτές) υπέστησαν επιθέσεις».
Ακροδεξιοί κατέστρεψαν και μια αφίσα που είχε αναρτηθεί σε μνημείο του Καρλ Μαρξ στην πόλη (η ονομασία της ήταν Καρλ-Μαρξ-Στατ την εποχή της ΓΛΔ) και ανέγραφε το σύνθημα «η Κέμνιτς δεν είναι ούτε μαύρη ούτε καφέ».






















































