ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο νέος ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας, επικεφαλής της συντηρητικής αντιπολίτευσης στη χώρα Πάμπλο Κασάδο δήλωσε ότι οι μετανάστες στην Ισπανία δεν είναι καλοδεχούμενοι και προειδοποίησε για την άφιξη «εκατομμυρίων» από την Αφρική.
Ο Κασάδο είχε εξαπολύσει επίθεση στην ισπανική κυβέρνηση καθώς δέχθηκε το διασωστικό πλοίο Aquarius που μετέφερε 630 μετανάστες, ισχυριζόμενος ότι η εν λόγω κίνηση αποτελεί κάλεσμα για περισσότερες αφίξεις.
Από την πλευρά της, η ισπανική κυβέρνηση τόνισε: «Δεν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του Κασάδο για το Aquarius. Όταν η Ιταλία έκλεισε τα λιμάνια της και η δίοδος προς την Ελλάδα ήταν δυσχερέστερη, μεγαλύτερος αριθμός μεταναστών κατευθύνθηκε στην Ισπανία».






















































