ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άνοιξαν τα εκλογικά κέντρα στο Πακιστάν για τις βουλευτικές εκλογές, που διεξάγονται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, εν μέσω φόβων για το ξέσπασμα βίαιων επεισοδίων, τη διάπραξη επιθέσεων αλλά και ανησυχιών περί νοθείας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν 106 εκατομμύρια από το σύνολο των 207 εκατομμυρίων Πακιστανών.
Η αναμέτρηση διεξάγεται έπειτα από μια εξαιρετικά τεταμένη προεκλογική εκστρατεία, που αμαυρώθηκε από αιματηρές επιθέσεις και καταγγελίες για παρεμβάσεις του στρατού.
Οι εκλογείς καλούνται να αναδείξουν 272 μέλη του κοινοβουλίου για πενταετή θητεία. Η παράταξη που θα επικρατήσει θα κληθεί να σχηματίσει την επόμενη κυβέρνηση.
Οι περισσότεροι αναλυτές προβλέπουν αμφίρροπη μάχη ανάμεσα στο κόμμα του άλλοτε παίκτη του κρίκετ Ιμράν Χαν και το κόμμα του φυλακισμένου πρώην πρωθυπουργού Ναουάζ Σαρίφ.
Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει πλειοψηφία ούτε για το κόμμα PTI του Χαν, ούτε για το PML-N του Σαρίφ και να χρειαστεί να αναζητηθούν συμμαχίες μετεκλογικά.






















































