Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διώκονται 12 Ρώσοι πράκτορες για την ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές

Διώκονται 12 Ρώσοι πράκτορες για την ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λίστα με 12 Ρώσους μυστικούς πράκτορες, τους οποίους κατηγορεί ότι ενεπλάκησαν στην υπόθεση της ρωσικής εμπλοκής για τον επηρεασμό του αποτελέσματος των αμερικανικών εκλογών του 2016, έδωσε ο γενικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ, όπως προέκυψε από την έρευνά του.

Και οι 12 Ρώσοι πράκτορες, είναι μέλη της GRU, δηλαδή της Ρωσικής Μυστικής Αντικατασκοπείας. Τα νέα ευρήματα ανακοινώθηκαν από τον αναπληρωτή γενικό εισαγγελέα, Ρομπ Ρεζενστάιν, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε.

Έναν χρόνο μετά την έναρξη της έρευνας από την ομάδα Μιούλερ, έχουν κατατεθεί εννέα κατηγορητήρια για 23 άτομα κλαι τρεις επιχειρήσεις, ενώ απαγγέλθηκαν τρεις ενοχές, στοιχειοποιήθηκαν δύο ποινικές υποθέσεις και καταδικάστηκε ένα άτομο σε φυλάκιση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κατακρίνει με σφοδρότητα την έρευνα του γενικού εισαγγελέα, κάνοντας λόγο για «κυνήγι μαγισσών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Διπλωματικές πηγές: Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Η Warner Bros απέρριψε την πρόταση-μαμούθ $108,4 δισ. της Paramount – Ανοιχτός ο δρόμος για το Netflix

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr