Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε Τούρκο ισοβίτη δραπέτη

Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε Τούρκο ισοβίτη δραπέτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κύπρος, Πάφος, Τουρκία,

Τούρκο κατάδικο, ο οποίος απέδρασε δύο φορές από φυλακές στην Τουρκία, συνέλαβε η αστυνομία στην Πάφο.

Πρόκειται για τον 45χρονο Γιλμάζ Γκιουμούς, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη από Βρετανικό δικαστήριο το 2005, αφού κρίθηκε ένοχος για εμπρησμό διαμερίσματος στο νότιο Λονδίνο το 2003 , κατά τον οποίο έχασαν την ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Ο Γκιουμούς ζήτησε να εκτίσει την ποινή του στην Τουρκία και μετά την μεταφορά του σε φυλακές της χώρας, κατάφερε να αποδράσει το 2015 διαφεύγοντας στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, όπου και διέμενε.

Οι αρχές του τουρκοκυπριακού καθεστώτος εντόπισαν τον Τούρκο κατάδικο την Πρωτομαγιά και τον συνέλαβαν, αλλά δραπέτευσε μια εβδομάδα αργότερα από το νοσοκομείο της Κερύνειας, όπου είχε μεταφερθεί επικαλούμενος προβλήματα υγείας. Μετά την δραπέτευση του πέρασε παράνομα στις περιοχές ελέγχου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των Κυπριακών Αρχών συνελήφθη μαζί με ένα Τουρκοκύπριο και στην κατοχή τους εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αμερικανοί γερουσιαστές προτείνουν απαγόρευση εισόδου του Ερντογάν στις ΗΠΑ

Τουρκικό σοκ μετά από αναφορές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με τους Κούρδους

Σοκ στο Ηράκλειο: 33χρονος πάτησε γκάζι και έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω σε 36χρονη (βίντεο)

Αλ Γκολάνι: Η νίκη των τζιχαντιστών στη Συρία είναι και νίκη των Τούρκων – Η δυτ. Συρία τουρκικό προτεκτοράτο

Αμερικανοί γερουσιαστές απειλούν την Τουρκία με κυρώσεις – Ζητούν κατάπαυση πυρός με τους Κούρδους στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr