ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κίνα, Ντόναλντ Τραμπ, Σι Τζινπίνγκ,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συνέχιση των κυρώσεων εις βάρος της Βόρειας Κορέας για το πυρηνικό της πρόγραμμα μέχρι η Πιονγιάνγκ να το εγκαταλείψει πλήρως συμφώνησαν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Κινέζος ομόλογός του Σι Τζινπίνγκ σε τηλεφωνική τους επικοινωνία την Τρίτη.
Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο κ. Τραμπ επίσης επαναβεβαίωσε ότι είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει πως η αμερικανική εμπορική και επενδυτική σχέση με την Κίνα είναι «ισορροπημένη και επικερδής για τις αμερικανικές επιχειρήσεις και εργαζόμενους».
Ο κ. Σι ζήτησε από τον Τραμπ να λάβει υπ’ όψιν του «εύλογες ανησυχίες ασφάλειας» της Πιονγιάνγκ, σύμφωνα με την κινεζική κρατική τηλεόραση CCTV.
Παράλληλα δήλωσε ότι Κίνα και ΗΠΑ θα πρέπει να «πασχίσουν» να βρουν μια λύση στην εμπορική τους διένεξη.






















































