Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Τραμπ φώναξε τον Ρώσο πρέσβη – Τι του είπε

Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Τραμπ φώναξε τον Ρώσο πρέσβη – Τι του είπε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνάντηση με τον πρεσβευτή της Ρωσίας στις ΗΠΑ, Ανατόλι Αντόνοφ, είχε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Μπόλτον, όπως αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική προεδρία.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Μπόλτον τόνισε στον πρεσβευτή της Ρωσίας ότι για να βελτιωθούν οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες η Μόσχα θα πρέπει να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις για τα περί ρωσικής ανάμιξης στις αμερικανικές εκλογές και για την επίθεση κατά του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα στη Βρετανία.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, ο Μπόλτον εξέφρασε στον Ρώσο πρεσβευτή τις ανησυχίες της Ουάσιγκτον για τις κρίσεις στην Ουκρανία, όπου η Ρωσία υποστηρίζει τους αυτονομιστές, και στη Συρία, όπου η επέμβαση των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ στον συνεχιζόμενο επταετή πόλεμο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Διπλωματικές πηγές: Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Η Warner Bros απέρριψε την πρόταση-μαμούθ $108,4 δισ. της Paramount – Ανοιχτός ο δρόμος για το Netflix

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr