Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Νέες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη,

Μι σειρά από νέες αεροπορικές επιδρομές πραγματοποίησε το Ισραήλ κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Λωρίδα της Γάζας, ως απάντηση στην εκτόξευση ρουκετών από τη Γάζα στο Ισραήλ.

Όπως ανέφεραν αξιωματούχοι ασφαλείας, οι επιθέσεις έλαβαν χώρα σε εγκαταστάσεις «στη βόρεια και κεντρική Λωρίδα της Γάζας».

Παραϊατρικό προσωπικό και αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ασθενοφόρα και πληρώματα διάσωσης έσπευσαν στις περιοχές που επλήγησαν σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ωστόσο, ένας νεαρός παλαιστίνιος φέρεται ότι σκοτώθηκε όταν μια από τις ρουκέτες που είχαν στόχο το Ισραήλ εξερράγη κατά την εκτόξευσή του.

Κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη για τις επτά ρουκέτες που νωρίτερα έπεσαν στο Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πηγή δυτικής υπηρεσίας πληροφοριών στην «Jerusalem Post»: Η Τουρκία στοχεύει να ενεργοποιήσει την αεροπορική βάση Τ4 της Συρίας

Τζόναθαν Αντιρί: Το Ισραήλ να ενισχύσει τις συμμαχίες του με Έλληνες και Άραβες για να προλάβει έναν πόλεμο με την Τουρκία

Ισραηλινός βουλευτής: «Η Τουρκία είναι εχθρικό κράτος – Η Τουρκική Πρεσβεία πρέπει να κλείσει αμέσως»

Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν βάσεις της δυτ. Συρίας – Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει να γίνει η Συρία τουρκικό προτεκτοράτο

Ο Ντ. Τραμπ θα ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για να «εισπράξει» ένα (1) τρισ. δολάρια – Σειρά έχουν Κατάρ και Εμιράτα (ΗΑΕ)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr