Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσική Πρεσβεία: Απαγωγή εάν οι Σκριπάλ μετεγκατασταθούν μυστικά

Ρωσική Πρεσβεία: Απαγωγή εάν οι Σκριπάλ μετεγκατασταθούν μυστικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρεσβεία της Ρωσίας στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι θα θεωρήσει απαγωγή πολιτών της οποιαδήποτε μυστική επανεγκατάσταση του Σεργκέι και της Γιούλια Σκριπάλ, του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα και της κόρης του οι οποίοι δηλητηριάσθηκαν τον περασμένο μήνα.

Αν πατέρας και κόρη επανεγκατασταθούν μυστικά, τότε θα χαθεί η ευκαιρία να ακούσουμε τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα, υπογράμμισε η ρωσική πρεσβεία.

«Ο κόσμος, καθώς δεν θα έχει καμιά ευκαιρία αλληλεπίδρασης μαζί τους, θα έχει κάθε λόγο να θεωρήσει ότι πρόκειται για απαγωγή των δύο Ρώσων υπηκόων ή τουλάχιστον για απομόνωσή τους», αναφέρεται στον ιστότοπο της πρεσβείας.

Η Γιούλια Σκριπάλ πήρε νωρίτερα την Τρίτη εξιτήριο από το νοσοκομείο, πάνω από έναν μήνα αφότου δηλητηριάσθηκε με νευροπαραλυτικό παράγοντα στρατιωτικού επιπέδου μαζί με τον πατέρα της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Η μαύρη σοκολάτα μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr