ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άνμπαρ, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οκτώ Ιρακινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν την Παρασκευή όταν μια συμμορία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) επιτέθηκε σε σημείο ελέγχου στην επαρχία Άνμπαρ του δυτικού Ιράκ.
Σύμφωνα με ιρακινή πηγή ασφαλείας, που μίλησε στην ιρακινοκουρδική ιστοσελίδα BasNews, οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν σε μπλόκο του στρατού σε αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Αλ Καΐμ, στα δυτικά της επαρχίας Άνμπαρ.
«Από την ένοπλη επίθεση σκοτώθηκαν τέσσερις Ιρακινοί στρατιώτες και ακόμα τέσσερις τραυματίστηκαν», διευκρίνισε η ίδια πηγή.
Οι ιρακινές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τζιχαντιστών, οι οποίοι μετά την επιδρομή διέφυγαν στην έρημο.
Αν και τον Νοέμβριο του 2017 η ιρακινή κυβέρνηση ανακοίνωσε τη στρατιωτική ήττα του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ, χιλιάδες τζιχαντιστές παραμένουν ενεργοί στη χώρα.
Αρκετοί διεξάγουν ανταρτοπόλεμο, οργανωμένοι σε μικρές ομάδες που κινούνται στην έρημο και σε ορεινές περιοχές, άλλοι κρύβονται μέσα στις πόλεις έχοντας δημιουργήσει κρυφούς πυρήνες και πραγματοποιούν σε κάθε ευκαιρία τρομοκρατικές επιθέσεις.






















































