Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τη Ρωσία «έδειξε» η Μέι για την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρώην κατασκόπου

Τη Ρωσία «έδειξε» η Μέι για την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρώην κατασκόπου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προς την κατεύθυνση της Ρωσίας έδειξε, μιλώντας στη Βουλή των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, σε ό,τι αφορά την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του, Γιούλια, στο Σάλμπερι της νότιας Αγγλίας, με νευροτοξική ουσία, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η κ. Μέι σημείωσε ότι η ουσία, την οποία έχουν ταυτοποιήσει οι βρετανικές αρχές, είναι στρατιωτικού επιπέδου νευροτοξικός παράγοντας ο οποίος παράγεται στη Ρωσία.

Το συμπέρασμα των βρετανικών αρχών, σύμφωνα με την πρωθυπουργό, είναι ότι «είναι πολύ πιθανό» η Ρωσία να είναι υπεύθυνη για την επίθεση στον Σ. Σκρίπαλ και την κόρη του στις 4 Μαρτίου.

Ήδη, σύμφωνα με την Τ. Μέι, ο Ρώσος πρεσβευτής στο Λονδίνο έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το κατά πόσον πρόκειται για «ευθεία πράξη από πλευράς του ρωσικού κράτους» ή το τελευταίο «έχει χάσει τον έλεγχο του οπλοστασίου του σε νευροτοξικούς παράγοντες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Η μαύρη σοκολάτα μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr