Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βρετανία «θα αντιδράσει ανάλογα» εάν αποδειχτεί ότι ξένη χώρα δηλητηρίασε τον πρώην Ρώσο κατάσκοπο

Η Βρετανία «θα αντιδράσει ανάλογα» εάν αποδειχτεί ότι ξένη χώρα δηλητηρίασε τον πρώην Ρώσο κατάσκοπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η κυβέρνηση της Βρετανίας θα αντιδράσει «ανάλογα» αν διαπιστωθεί εμπλοκή ξένης χώρας στην δηλητηρίαση ενός πρώην Ρώσου κατασκόπου, που έγινε στην Αγγλία, την προηγούμενη εβδομάδα, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ.

«Πρόκειται για μία αστυνομική έρευνα που καθοδηγείται από αποδείξεις, ενώ πρέπει να πάμε εκεί που θα μας πάνε οι αποδείξεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάμοντ στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

«Έτσι, πρέπει ν’ αφήσουμε την αστυνομική έρευνα να ολοκληρωθεί, αλλά εάν η έρευνα αυτή, αποδείξει την εμπλοκή μιας ξένης χώρας, τότε, αυτό θα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό και η κυβέρνηση θ’ αντιδράσει ανάλογα» τόνισε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Η μαύρη σοκολάτα μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr