ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τζιχαντιστική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ πραγματοποίησε επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε σημείο ελέγχου περίπου 15 χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα της Σομαλίας, Μογκαντίσου, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο εκπρόσωπο της οργάνωσης και αξιωματούχο της αστυνομίας.
Από την έκρηξη που προκλήθηκε υπάρχουν θύματα, σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο οποίος ωστόσο δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες.
Η Αλ Σεμπάμπ εξαπολύει τακτικά επιθέσεις τόσο στη Σομαλία, όσο και στη γειτονική Κένυα.
Για την αντιμετώπισή της έχουν επιστρατευτεί στρατιωτικές δυνάμεις από πολλές χώρες της Αφρικής, στο πλαίσιο της Αφρικανικής Ένωσης, ενώ από αέρος θέσεις της οργάνωσης πλήττονται κατά διαστήματα από τις ΗΠΑ.






















































