Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πολωνός Τουσκ επιτίθεται στην πατρίδα του: «Να σταματήσει τις αντισημιτικές δηλώσεις»

Ο Πολωνός Τουσκ επιτίθεται στην πατρίδα του: «Να σταματήσει τις αντισημιτικές δηλώσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το κυβερνών κόμμα της Πολωνίας πρέπει να κάνει τα πάντα για να σταματήσει τις αντισημιτικές δηλώσεις και την επιδεινούμενη κατάσταση της χώρας στον κόσμο που θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντά της, προειδοποίησε ο Πολωνός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Πολωνίας είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες και αφού συναντήθηκε με τον νυν πρωθυπουργό Ματέους Μοραβιέτσκι, ότι από τις συζητήσεις με τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες συμπεραίνεται ότι η θέση της Βαρσοβίας είναι «πολύ σοβαρή».

«Άμεσες επιπτώσεις στα συμφέροντα της Πολωνίας»

«Είπα στον πρωθυπουργό ότι η κατάσταση (…) έχει άμεσες επιπτώσεις στα συμφέροντα της Πολωνίας, στη φήμη της Πολωνίας και στη θέση της στον κόσμο», τόνισε ο Τουσκ, προσθέτοντας ότι ο Μοραβιέτσκι το κατάλαβε.

«Υπάρχει μόνο μία λύση. Όλα αυτά θα πρέπει να σταματήσουν… το κύμα κακών απόψεων για την Πολωνία, που σήμερα μοιάζει με τσουνάμι και το δεύτερο κύμα των ανόητων και απρεπών επεισοδίων, των αντισημιτικών δηλώσεων στην Πολωνία», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η μυστική αναζήτηση της CIA για την Κιβωτό της Διαθήκης

Ο Αλέξης Τσίπρας από το Χάρβαρντ διαμήνυσε στην Τουρκία: «Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο και θα έχει συνέπειες»

Αντι-ισραηλινές ομάδες ξεκινούν μποϊκοτάζ κατά της «Χιονάτης» λόγω της Ισραηλινής σταρ Γκαλ Γκαντότ

Π. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία δεν θα τολμήσει να κάνει θερμό επεισόδιο – Είναι, υπό την ηγεσία Ερντογάν, μία θρασύδειλη χώρα»

Ο σουλτάνος Ερντογάν λέει πως η ασφάλεια της Ευρώπης δεν είναι δυνατή χωρίς την Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr