ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CIA - Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, Βίντεο, Κοκαΐνη, Λατινική Αμερική, Ναρκωτικά, Πάμπλο Εσκομπάρ,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πάμπλο Εσκομπάρ μόνο συστάσεις δεν χρειάζεται, καθώς πέρασε και έφυγε από τον κόσμο ως ο Νο 1 ναρκέμπορος του πλανήτη και μέσα στους πλουσιότερους άλλοτε ανθρώπους του κόσμου.
Στο κατόπι του είναι δύο πρώην πράκτορες της αμερικανικής CIA, οι οποίοι αναζητούν λίγο από το θαμμένο του κομπόδεμα στη Λατινική Αμερική μέσω του ντοκιμαντέρ «Finding Escobar’s Millions» του Discovery TV.
Και πλέον είναι περιχαρείς καθώς εντόπισαν ένα από τα περιβόητα υποβρύχια του βαρόνου της κοκαΐνης με τα οποία φυγάδευε μαζικά τα λεφτά του πριν από τον θάνατό του το 1993.
Με τα ίδια υποβρύχια μετέφερε και τις ναρκο-παρτίδες του, τόνους και τόνους κοκαΐνης δηλαδή για τις ακτές του Πουέρτο Ρίκο, όπου βρέθηκε ακριβώς το ναυάγιο.
Βρήκαν μάλιστα ένα μεγάλο μεταλλικό κουτί μέσα στο υποβρύχιο, αν και δεν έκρυβε θησαυρό ή κάτι αξίας.
Οι δύο πράκτορες συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις περιπέτειές τους για την ανεύρεση των εκατομμυρίων του Εσκομπάρ, παρά τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν.

























































