ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κίνα, Κορεατική Χερσόνησος, Ντόναλντ Τραμπ, Πυρηνικά Όπλα, Σι Τζινπίνγκ,

















































Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας για να ξεπεραστούν τα ανοιχτά οικονομικά και εμπορικά ποβλήματα μεταξύ των χωρών τους με εποικοδομητικό τρόπο αναφέρθηκε ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζιπίνγκ κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τασσόμενος υπέρ του εκατέρωθεν ανοίγματος των αγορών.
Επίσης, σύμφωνα με την κινεζική τηλεόραση CCTV, ο πρόεδρος Σι αναφέρθηκε και στην ανάγκη που υπάρχει για την καλλιέργεια κατάλληλων συνθηκών ως προς την έναρξη συνομιλιών αποκλιμάκωσης της έντασης στην Κορεατική Χερσόνησο.
Στο μεταξύ, αξιωματούχοι από 20 χώρες συναντώνται σήμερα στο Βανκούβερ, όπου πραγματοποιείται διεθνής διάσκεψη, με αντικείμενο τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Βόρειας Κορέας.
Στόχος της διάσκεψης αυτής, είναι η κλιμάκωση της διεθνούς διπλωματικής και οικονομικής πίεσης που ασκείται στην Πιονγιάνγκ, για τον τερματισμό της ανάπτυξης του πυρηνικού και του πυραυλικού προγράμματός της.






















































