ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
Αγρίνιο: Σύλληψη 17χρονου και της μητέρας του μετά από επεισόδιο σε σχολείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας πατέρας 38 ετών στην Ταϊλάνδη κρατούσε κλειδωμένο μέσα σε ένα κλουβί τα τελευταία πέντε χρόνια τον 9χρονο γιο του.
Ο πατέρας θεωρούσε πως αυτή ήταν η καλύτερη λύση για να είναι το παιδί ασφαλές, όσο εκείνος έλειπε στη δουλειά, αφού, όπως δήλωσε ο ίδιος σύμφωνα με την Daily Mail, ανησυχούσε για την ασφάλειά του μετά από ένα χτύπημα που είχε στο κεφάλι και έκτοτε παρουσίασε «αλλοπρόσαλλες» συμπεριφορές.
Ο 38χρονος πατέρας δήλωσε ότι ο γιος του εμφάνισε τα συγκεκριμένα προβλήματα μετά από ένα τραυματισμό στο κεφάλι, τον οποίο υπέστη σε τροχαίο όταν ήταν 4 ετών.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί έγινε αλλοπρόσαλλο και ήταν αδύνατο να συνεχίσει να πηγαίνει στο σχολείο.
Η μητέρα του 9χρονου, εγκατέλειψε το σπίτι και την οικογένειά της μετά το ατύχημα, και έτσι ο 38χρονος, χωρίς να έχει κάποιο άλλο άτομο να φροντίζει το παιδί, αποφάσισε να το κλειδώνει κάθε πρωί πριν φύγει για τη δουλειά μέσα στο κλουβί, και να το ελευθερώνει μόλις επιστρέφει.
«Κάθε πρωί έφευγε από το σπίτι και κρυβόταν στο δάσος. Κάποιες φορές δεν φορούσε ούτε ρούχα. Τον πήγα σε νοσοκομεία αλλά δεν βλέπαμε σημάδια βελτίωσης. Φοβόμουν ότι θα κινδύνευε. Τότε αποφάσισα να φτιάξω αυτό το κλουβί και να τον κρατάω εκεί μέσα όσο θα έλειπα στη δουλειά».
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.






















































