ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ιντλίμπ, Ιράν, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χασάν Ροχανί,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Χασάν Ροχανί θα συζητήσουν τις εξελίξεις στη Συρία σε σύνοδο κορυφής που θα διεξαχθεί στις 22 Νοεμβρίου στο ρωσικό θέρετρο Σότσι, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Τουρκία, Ρωσία και Ιράν θα συζητήσουν σε αυτή τη σύνοδο κορυφής «τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία και στην περιοχή», όπως διευκρίνισε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Η Ρωσία, η Τουρκία και το Ιράν παριστάνουν τους “εγγυητές” -τις εγγυήτριες δυνάμεις- μιας συμφωνίας για τη μείωση της έντασης των μαχών.
Με τη συμφωνία της Αστάνα, από το όνομα της πρωτεύουσας του Καζακστάν όπου διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις, έχουν οριστεί «ζώνες αποκλιμάκωσης» που αποσκοπούν στον τερματισμό των εχθροπραξιών.
Στο πλαίσιο αυτό η Τουρκία εισέβαλε στην επαρχία Ιντλίμπ (βορειοδυτική Συρία) που τελεί υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών.






















































