ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ενέκρινε παμψηφεί την τροποποίηση του καταστατικού του κόμματος, για την «διαφύλαξη» και υλοποίηση του «οράματος» του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ για τον «σοσιαλισμό με κινεζικά χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της Νέας Εποχής».
Το συνέδριο είχε ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα με έναν τρίωρο λόγο του Σι, όπου παρουσίασε στους περισσότερους από 2.000 συμμετέχοντες τη φιλοσοφία του και το όραμά του.
Πολύ γρήγορα, κορυφαίοι αξιωματούχοι και τα κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν να αποκαλούν την πρόταση του Σι ως την «Σκέψη του Σι Τζινπίνγκ», καταδεικνύοντας πως ο Κινέζος πρόεδρος έχει ισχυροποιήσει την επιρροή του στο Κόμμα.
Στην τροπολογία που ενέκριναν οι σύνεδροι αναφέρεται ρητά το όνομα του Κινέζου προέδρου, με αρκετούς αναλυτές να υπογραμμίζουν πως ο Σι έχει αυξήσει σταθερά τον έλεγχό του στο Κόμμα, από όταν έγινε ηγέτης το 2012.






















































