Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σημαία του Κοσόβου κυματίζει στο προξενείο της Αλβανίας στο Μιλάνο

Σημαία του Κοσόβου κυματίζει στο προξενείο της Αλβανίας στο Μιλάνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από την Τρίτη στο κτίριο του προξενείου της Αλβανίας στο Μιλάνο κυματίζει και η σημαία του Κοσόβου.

Το ανακοίνωσε την Τετάρτη με ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δηλώνοντας ότι γίνεται έτσι πράξη η διακήρυξη Τιράνων και Πρίστινας για ενοποίηση των διπλωματικών τους αποστολών.

“Θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες κινήσεις”

Κατά τον Αλβανό πρωθυπουργό θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες «αξιοπρεπείς κινήσεις σε επίπεδο προξενικών αρχών για τους Αλβανούς παντού στον κόσμο».

Το μέτρο αυτό ήταν ένα τους τέσσερις άξονες ευρύτερης ενοποίησης της Αλβανίας με το Κόσοβο που ο Ράμα ανακοίνωσε στα τέλη του προηγούμενου μήνα, κατά την επίσκεψη του ομολόγου του στα Τίρανα, Ραμούς Χαραντινάι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

UAE Strengthens Sustainability Ties with Greece through Zayed Sustainability Prize Meetings

«Το μακεδονικό ζήτημα δεν έχει κλείσει» είπε ο Μίτσκοσκι – Αυτά είναι τα αποτελέσματα του φοβικού Μητσοτάκη

Ο γιατρός του Πάπα είπε για τις τελευταίες του στιγμές: «Τον βρήκα σε κώμα, με ανοιχτά μάτια, αλλά χωρίς ανταπόκριση»

Χριστιανικά «γίδια» τραβάνε «σέλφι» με τον νεκρό Πάπα – Ασεβείς θρησκόληπτοι νεκρολάτρες

Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) ενδυναμώνουν τη συνεργασία βιωσιμότητας με την Ελλάδα μέσω συναντήσεων για το «Zayed Sustainability Prize»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr