ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λας Βέγκας,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονιστικά στοιχεία για το περιβάλλον του μακελάρη του Λας Βέγκας που σκότωσε 58 άτομα και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.Η οικογένεια του δράστη Στίβεν Πάντοκ είχε ουκ ολίγα μπλεξίματα. Ο αδερφός του μακελάρη, Μπρους Πάντοκ, ελέγχεται από τις αμερικανικές αρχές για εμπόριο σκληρών ναρκωτικών και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να προσαχθεί.
Ο ίδιος κατά το παρελθόν, είχε συλληφθεί για διάφορα σοβαρά εγκλήματα, όπως η διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή, εμπρησμό, ακόμη και για απάτη με πλαστά έγγραφα.
Εκτός του Μπρους Πάντοκ, ο οποίος έχει ναρύ φάκελο με σοβαρότατα αδικήματα και τον Στίβεν Πάντοκ, ο οποίος έχει γραφτεί ήδη στην ιστορία ως ο δράστης του μεγαλύτερου μακελειού στις ΗΠΑ, περιβόητος ληστής τραπεζών ήταν και ο πατέρας Πάντοκ, ο «Μπιγκ Ντάντι», όπως τον αποκαλούσαν χαρακτηριστικά. Είχε την «τιμή» μάλιστα, το όνομά του να περιλαμβάνεται στην Top 10 λίστα των καταζητούμενων του FBI.
Η τελευταία καταδίκη του αδερφού Μπρους Πάντοκ, ήταν για βανδαλισμό σε εταιρεία, στο Λος Άντζελες. Το δικαστήριο τον τιμώρησε με 150 ώρες παροχής δημόσιας εργασίας.
Ο μόνος που φαίνεται πως… παρέκαμψε το εγκληματικό γονίδιο της οικογένειάς του, είναι ο άλλος αδερφός του μακελάρη, ονόματι Έρικ, ο οποίος έκανε δηλώσεις στα αμερικανικά ΜΜΕ, λέγοντας πως «Ήταν ένας κλειστός τύπος. Γι’ αυτό δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα γι’ αυτόν».






















































