Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη στη Βραζιλία: Φύλακας έβαλε φωτιά σε παιδικό σταθμό – Mωρά κάηκαν ζωντανά (βίντεο)

Φρίκη στη Βραζιλία: Φύλακας έβαλε φωτιά σε παιδικό σταθμό – Mωρά κάηκαν ζωντανά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τουλάχιστον πέντε βρέφη κάηκαν ζωντανά και 15 ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, όταν ένας φύλακας έβαλε φωτιά σε βρεφονηπιακό σταθμό, Janauba της νοτιοανατολικής Βραζιλίας.

Έξω από το σχολείο γονείς σε απόγωνση έχουν ξεσπάσει σε κλάματα, την ώρα που στο σημείο έχουν καταφτάσει τα σωστικά συνεργεία.

Ο δράστης, o οποίος αυτοπυρπολήθηκε και έβαλε φωτιά στο σχολείο, πιστεύεται ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πολλοί από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί και σε νοσοκομεία άλλων πόλεων.

Ο στρατηγός John Aparecido Nascimento της στρατιωτικής αστυνομίας, τόνισε στη Globo News, ότι το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στην πόλη. Πιστεύουμε ότι ο σεκιούριτι στο νηπιαγωγείο αυτοπυρπολήθηκε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σχολείο.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε ότι τουλάχιστον πέντε παιδιά κάηκαν ζωντανά και 15 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, με ορισμένα εξ αυτών σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Νωρίτερα, αναφορές έκαναν λόγο για τουλάχιστον 40 τραυματίες, ωστόσο ο αριθμός αναθεωρήθηκε στη συνέχεια προς τα κάτω.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βόρεια Μακεδονία: 59 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί σε κλαμπ- Τραυματίες στην Ελλάδα

Σέρρες: 55χρονος περιέλουσε το σπίτι του με βενζίνη για να κάψει την 37χρονη γυναίκα του

Τραγωδία Τέμπη: Πιθανή η παρουσία αγνώστου καυσίμου – Τα θύματα που είχαν αιτία θανάτου τη φωτιά είναι 5-7

Champions League: Φωτιά στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ (βίντεο)

Ευθύνες στη Marfin για την καταστροφή του κτιρίου στη Σταδίου τον Μάιο του 2010 επιρρίπτει ο Άρειος Πάγος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr