ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αίγυπτος, Αστυνομία, Βομβιστική Επίθεση, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Χερσόνησος του Σινά,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 18 αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε επίθεση που εξαπέλυσαν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εναντίον μιας αυτοκινητοπομπής των δυνάμεων ασφαλείας της Αιγύπτου στη χερσόνησο του Σινά, όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές και αστυνομικές πηγές.
Μεταξύ των θυμάτων είναι και δύο αξιωματικοί.
Επτά άνθρωποι, τρεις αστυνομικοί και τέσσερις τραυματιοφορείς, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης που ξεκίνησε με την πυροδότηση ενός εκρηκτικού μηχανισμού εναντίον τεθωρακισμένων οχημάτων και εξελίχθηκε σε ανταλλαγή πυρών. Καταστράφηκαν επίσης τρία τεθωρακισμένα οχήματα και ένα όχημα παρεμβολής σήματος των δυνάμεων ασφαλείας.
Την ευθύνη για την επίθεση κοντά στην πόλη Αρίς, την πρωτεύουσα της επαρχίας του Βόρειου Σινά, ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, με ανάρτησή του στο προπαγανδιστικό όργανό του, το “πρακτορείο” Amaq.
Το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει εκδώσει ακόμη κάποια ανακοίνωση σχετικά με τη επίθεση. Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο MENA όμως, επικαλούμενο έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο του υπουργείου, επιβεβαίωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας αντάλλαξαν πυρά με τους επιτιθέμενους κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε η έκρηξη και κατάφεραν να σκοτώσουν πολλούς από αυτούς.






















































