Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανός αστυνομικός: Μη φοβάσαι, σκοτώνουμε μόνο μαύρους (βίντεο)

Αμερικανός αστυνομικός: Μη φοβάσαι, σκοτώνουμε μόνο μαύρους (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο αστυνομικός καθησυχάζει λευκή οδηγό, λέγοντάς της να μην ανησυχεί αφού η Αστυνομία σκοτώνει μόνο μαύρους.

Πρόκειται για τον Γκρεγκ Άμποτ που σταμάτησε για έλεγχο μία οδηγό. Όταν η τελευταία του είπε πως φοβάται να κατεβάσει τα χέρια της, εκείνος απάντησε: «Αλλά δεν είσαι μαύρη. Να θυμάσαι, σκοτώνουμε μόνο μαύρους».

Το Κανάλι 4 δημοσίευσε το βίντεο, με τον επικεφαλής της αστυνομίας Κομπ Κάουντι, Μάικ Ρέτζιστερ, να δηλώνει ότι η περίπτωση του εν λόγω αστυνομικού είναι μεμονωμένο γεγονός.

Εν τέλει, ο Άμποτ τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ωστόσο η αναταραχή για τη ρατσιστική μεταχείριση -με δολοφονικές προεκτάσεις- των μαύρων στις ΗΠΑ από την Αστυνομία αποτελεί ένα από τα σημαντικά κοινωνικά αγκάθια που με τον Τραμπ στην προεδρία δύσκολα θα αφαιρεθεί.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο τζιχαντιστής ΥΠΕΞ της Συρίας ύψωσε τη νέα σημαία της χώρας στον ΟΗΕ

Τραμπ: Η Ουκρανία δεν έχει υπογράψει τη συμφωνία για τις σπάνιες γαίες

Γουίτκοφ και Πούτιν: Τρίωρη συνάντηση για την ειρήνη στην Ουκρανία

ΗΠΑ: Διατήρηση του ουκρανικού στρατού ως όρος ειρήνης – Πίεση στη Ρωσία

Τραμπ: Η Ρωσία θα κάνει μεγάλη παραχώρηση αν δεν καταλάβει όλη την Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr