Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές απειλούν να σκοτώσουν τον Πάπα – Άπιστοι θα έρθουμε στη Ρώμη (βίντεο)

Τζιχαντιστές απειλούν να σκοτώσουν τον Πάπα – Άπιστοι θα έρθουμε στη Ρώμη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέες απειλές κατά του Πάπα Φραγκίσκου εξαπέλυσε μέ προπαγανδιστικό του βίντεο το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο απειλεί παράλληλα για τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρώμη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα La Stampa το επίμαχο βίντεο γυρίστηκε στις Φιλιππίνες.

Στο βίντεο, ένας τζιχαντιστής δείχνει την φωτογραφία του πάπα Φραγκίσκου και ακούγεται να λέει ότι «πρόκειται να (φτάσουμε) ως τη Ρώμη».

Στο ίδιο βίντεο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τζιχαντιστές καταστρέφουν αγάλματα του Χριστού και σκίζουν φωτογραφίες του ποντίφικα. «Θυμηθείτε το, άπιστοι: Θα έρθουμε στην Ρώμη», ακούγεται να λέει μια φωνή στα αγγλικά.

Παράλληλα, στο διαδίκτυο, μέσω του φιλικού προς το ΙΚ ιστότοπου Telegram, το Ισλαμικό Κράτος υπέδειξε στους υποστηρικτές του στόχους για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ιταλία, στο Βέλγιο και στη Δανία.

Τέλος, όπως αναφέρει η αμερικανική οργάνωση Site, η οποία καταγράφει την δράση των τρομοκρατών και αναρτεί τις πληροφορίες στον ιστότοπό της, το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους μαχητές του («μοναχικούς λύκους») να επιτεθούν σε στόχους στην Ιταλία, κάνοντας και χρήση αυτοκινήτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γκιντεόν Σαάρ: Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει στο χάος που ξετυλίγεται στη Συρία να εξαπλωθεί στα δικά του σύνορα

Συρία: Ο αλ Σάρα συμφώνησε με τους Κούρδους για πλήρη ενσωμάτωσή τους σε όλους τους θεσμούς του κράτους

Η Τουρκία μπλόκαρε το Ισραήλ από στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ

Στους 1.068 οι νεκροί άμαχοι, πέμπτη μέρα των συγκρούσεων στη δυτική Συρία

Ο Νικόλας Φαραντούρης πήγε στη Δαμασκό, διαπίστωσε και προειδοποιεί: «Το νέο ισλαμικό καθεστώς οδηγεί τη Συρία σε ένα ισλαμικό κράτος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr