Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

12χρονος βιάστηκε από συμμαθητές του – Η απίστευτη αντίδραση του διευθυντή του σχολείου

12χρονος βιάστηκε από συμμαθητές του – Η απίστευτη αντίδραση του διευθυντή του σχολείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη φρικτή σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα 12χρονο αγόρι από συμμαθητές του, στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πρόσφατα, μετά από μήνυση που υπέβαλε η μητέρα του αγοριού σε βάρος του διευθυντή του χριστιανικού σχολείου, τον οποίο κατηγορεί ότι συγκάλυψε την εγκληματική πράξη.

“Nα γυρίσει και το άλλο μάγουλο”

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, στη μήνυση αναφέρεται ότι όταν ο 12χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθυντή της Ακαδημίας Brentwood, τότε εκείνος του απάντησε «να γυρίσει και το άλλο μάγουλο» και ότι «όλα στο Βασίλειο του Θεού γίνονται για κάποιο λόγο».

Η οικογένεια του θύματος κατηγορεί το σχολείο ότι προσπάθησε να συγκαλύψει την επαναλαμβανόμενη σεξουαλική κακοποίηση του γιου τους, από τέσσερις μαθητές -ηλικίας 14 και 15 ετών- και ότι αρνήθηκε να αναφέρει τον βιασμό. Ζητάει, μάλιστα, 30 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος του μαθητή έλαβαν χώρα το διάστημα 2014-2015, στα αποδυτήρια της Ακαδημίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Νέα Εθνική πυξίδα – Ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα η απάντηση στις ραγδαίες γεωπολιτικές μετατοπίσεις

Ο Τραμπ εξέφρασε θερμές ευχές στους Κούρδους για την Εαρινή Ισημερία (Νεβρόζ)

Τραμπ: Σύντομα θα υπογράψουμε συμφωνία με την Ουκρανία για τις σπάνιες γαίες

Η Chevron ζητά παράταση για την εξόρυξη πετρελαίου στη Βενεζουέλα

31χρονη δασκάλα έκανε ομαδικά όργια με εφήβους – Ναρκωτικά και μάσκες Scream

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr