ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο Πακιστάν αφού με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου καθαιρέθηκε ο πρωθυπουργός, Ναουάζ Σαρίφ, σχεδόν ένα χρόνο πριν τη λήξη της τρίτης θητείας του, λόγω κατηγοριών για διαφθορά.
Αναλυτές σχολιάζουν ότι πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που αναμένεται να αλλάξει τις εύθραυστες πολιτικές ισορροπίες στη χώρα.
Η ετυμηγορία έρχεται μετά από μια έρευνα στην περιουσία της οικογένειας, μετά τις αποκαλύψεις των Panama Papers, που αναφέρονταν σε υπεράκτιες εταιρίες συμμετοχών στις οποίες ιδιοκτήτες είναι τα παιδιά του.
Ο Σαρίφ έχει κατ’ επανάληψη αρνηθεί την ενοχή του. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τα πέντε μέλη του του Δικαστηρίου.
Το δικαστήριο απέπεμψε επίσης τον υπουργό Οικονομικών Ισάκ Νταρ.
Ο μικρότερος αδελφός του αποπεμφθέντος πρωθυπουργού του Πακιστάν Ναουάζ Σαρίφ, Σεμπχάζ Σαρίφ, θα αναλάβει τα πρωθυπουργικά καθήκοντα, σύμφωνα με πακιστανικά μέσα ενημέρωσης.
Η κοινοβουλευτική ομάδα της κεντροδεξιάς Μουσουλμανικής Λίγκας Πακιστάν – Ναουάζ έχει το δικαίωμα, ως πλειοψηφούσα δύναμη, να εκλέξει τον νέο πρωθυπουργό, μέχρι τις εθνικές βουλευτικές εκλογές του 2018.






















































