ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Γαλλία, Ενέργεια, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Υδρογονάνθρακες, Χριστόφορος Φωκαΐδης,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη σημασία της γεωστρατηγικής θέσης της Κύπρου στην περιοχή, τόνισε η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Φλοράνς Παρλί, η οποία πραγματοποίησε σύντομη επίσκεψη στη Λάρνακα.
Η κ. Παρλί, η οποία συναντήθηκε με τον Κύπριο ομόλογο της, Χριστόφορο Φωκαΐδη, ευχαρίστησε την Κυπριακή Δημοκρατία διότι, όπως είπε, αποτελεί σταθερό σύμμαχο της Γαλλίας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Καλωσορίζοντας τη Γαλλίδα υπουργό, ο κ. Φωκαΐδης είπε ότι Κύπρος και Γαλλία αποτελούν πυλώνες σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τόνισε την ανάγκη συνέχισης και ενδυνάμωσης των σχέσεων των δύο χωρών.
Η Φλοράνς Παρλί αφίχθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας με στρατιωτικό αεροσκάφος και στη συνέχεια μετέβη με ελικόπτερο σε μία από τις δύο γαλλικές φρεγάτες, που βρίσκονται ανοικτά της Κύπρου.
Να σημειωθεί ότι το Παρίσι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα ενεργειακά, λόγω της εμπλοκής της εταιρείας Total στις έρευνες στο οικόπεδο «11» της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.






















































