ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραίτηση της… κόρης του Μαρίν Λεπέν από την ηγεσία του Εθνικού Μετώπου ζήτησε ο ιδρυτής του κόμματος και πατέρας της Ζαν-Μαρί Λεπέν, με αφορμή τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της Γαλλίας και την αδυναμία της επικεφαλής του FN να αυξήσει την δύναμη του κόμματος στη νέα σύνθεση της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης.
«Βλάπτεις τη χρησιμότητά σου όταν ξεκινάς να πλήττεις το κόμμα σου με τις θέσεις σου ή το πείσμα σου», είπε ο 89χρονος Λεπέν στους δημοσιογράφους όταν του απαγορεύτηκε η είσοδος σε συνάντηση του Εθνικού Μετώπου.
Ερωτηθείς αν η κόρη του θα πρέπει να παραιτηθεί απάντησε: «Ναι, νομίζω πως ναι».
Οι σχέσεις πατέρα-κόρης έχουν επιδεινωθεί από τότε που εκείνη τον διέγραψε από το κόμμα το 2015 εξαιτίας σχολίων του, με τα οποία υποβάθμιζε το Ολοκαύτωμα.






















































