ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο πλοία του αμερικανικού ναυτικού κατέπλευσαν την Τετάρτη στη Ντόχα για να συμμετάσχουν σε κοινή στρατιωτική άσκηση με το ναυτικό του Κατάρ, όπως ανακοίνωσε το κρατικό πρακτορείο του Κατάρ, QNA.
Το Κατάρ αποτελεί σημαντικό σύμμαχο των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων δυτικών χωρών.
Πρόσφατα τέσσερις μεγάλες αραβικές δυνάμεις μεταξύ των οποίων η Σαουδική Αραβία και η Αίγυπτος διέκοψαν επίσημες σχέσεις με το Κατάρ, ισχυριζόμενες ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία και συνεργάζεται κρυφά με το Ιράν.
Το Κατάρ φιλοξενεί την μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική βάση της Μέσης Ανατολής με 11.000 στρατιώτες και πάνω από 100 πολεμικά αεροπλάνα των ΗΠΑ στην αεροπορική βάση Αλ Ουντέιντ.
Μετά την απόφαση των τεσσάρων χωρών, το Πεντάγωνο επιδοκίμασε το Κατάρ για την φιλοξενία που παρέχει στην αμερικανική βάση και για την «σταθερή δέσμευσή του στην ασφάλεια της περιοχής».
Η τοποθέτηση ωστόσο του Πενταγώνου διέφερε από την αντίδραση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πήρε έμμεση πλην σαφή θέση κατά του Κατάρ και υπέρ των μέτρων αποκλεισμού του μέσω Twitter.






















































