ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, απέλασε πέντε Μολδαβούς και δύο Εσθονούς διπλωμάτες, μετά τις απελάσεις αντίστοιχου αριθμού Ρώσων διπλωματών, από την Εσθονία και Μολδαβία.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών οι πέντε Μολδαβοί διπλωμάτες, μέλη του προσωπικού της πρεσβείας της Μολδαβίας στη Μόσχα πρέπει να εγκαταλείψουν την ρωσική επικράτεια εντός τριών ημερών.
Οι δύο Εσθονοί διπλωμάτες, ο γενικός πρόξενος της Εσθονίας στην Αγία Πετρούπολη και ο επικεφαλής του πρoξενικού γραφείου στο Πσκοφ, θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Ρωσία εντός πέντε ημερών.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε την ελπίδα ότι το Κισινιόφ θα συνειδητοποιήσει τον “αντιπαραγωγικό χαρακτήρα των μη φιλικών ενεργειών του απέναντι στην Ρωσία” ενώ ο πρόεδρος της Μολδαβίας Ίγκορ Ντοντόν, σχολιάζοντας την απόφαση της Μόσχας, δήλωσε ότι οι σχέσεις των δύο χωρών στα τελευταία 25 χρόνια δεν βρέθηκαν ποτέ άλλοτε στο χείλος της αβύσσου όπως βρίσκονται τώρα, επιρρίπτοντας ευθύνες στην μολδαβική κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την εξέλιξη αυτή, οι οποίες όπως είπε “δεν λαμβάνουν αποφάσεις προς το συμφέρον του λαού τους, αλλά έχοντας ως αφετηρία τα γεωπολιτικά συμφέροντα των δυτικών συμβούλων τους”.






















































