Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το SPD καρφώνει Σόιμπλε: Συγκάλυψε κατασκοπεία σε βάρος εφοριών στη Ρηνανία

Το SPD καρφώνει Σόιμπλε: Συγκάλυψε κατασκοπεία σε βάρος εφοριών στη Ρηνανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Πότε και τι γνώριζε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την υπόθεση κατασκοπίας σε βάρος των φορολογικών αρχών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας από την Ελβετία» ζητά από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών να πληροφορήσει την κοινή γνώμη ο Αχιμ Πόστ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) του κρατιδίου (της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας), σε συντέντευξή του στη Neue Westfalische Zeitung.

«Είναι προφανές ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε συγκάλυψε αυτήν την απίστευτη υπόθεση κατασκοπίας των φορολογικών αρχών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Όταν η Β. Ρηνανία-Βεστφαλία άρχισε να αγοράζει CD με τα στοιχεία (Γερμανών φοροφυγάδων) στην Ελβετία ένας ήταν εντελώς αντίθετος, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Όταν αποκαλύφθηκε ότι πληροφοριοδότες και κατάσκοποι είχαν τοποθετηθεί στις φορολογικές αρχές της Β. Ρηνανίας-Βεστφαλίας, σιώπησε ένας, ο Βόλφκγανγκ Σόιμπλε», πρόσθεσε ο Άχιμ Ποστ, ο οποίος προανήγγειλε ότι το κόμμα του θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών τόσο στο ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο (Bundestag), όσο και στις αρμόδιες επιτροπές του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Παγώνει» την πώληση Εurofighter στην Τουρκία ο Σολτς – Το μπαλάκι στον Μερτς – Ο ρόλος του Ιμάμογλου

Handelsblatt: Η Γερμανία «παγώνει» την πώληση μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter στην Τουρκία

Κόρη Γερμανοαμερικανού, του οποίου το σώμα ακρωτηριάστηκε από το Ιράν, καλεί τον Τραμπ να σταματήσει τις πυρηνικές διαπραγματεύσεις

DW: Τι προβλέπει συμφωνία της νέας γερμανικής κυβέρνησης για την Ελλάδα

Γερμανία: Έτσι θα μοιράσουν τα υπουργεία στη νέα κυβέρνηση CDU/CSU και SPD

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr