Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσάκωσαν γυμνούς στο κρεβάτι δύο ομοφυλόφυλους και τους μαστίγωσαν 100 φορές

Τσάκωσαν γυμνούς στο κρεβάτι δύο ομοφυλόφυλους και τους μαστίγωσαν 100 φορές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδονησία, Μαστίγωμα, Ομοφυλόφιλοι,

Τους έπιασαν γυμνούς στο κρεβάτι, τους έδειραν, τους διαπόμπευσαν και τους τιμώρησαν με 100 μαστιγώματα. Δύο άνδρες πλήρωσαν ακριβό τίμημα για την αγάπη τους στην Ινδονησία, καθώς η σχέση τους δεν ήταν αποδεκτή από τον περίγυρο και τους υπόλοιπους συγχωριανούς τους.

Η αυστηρή κοινωνία σε χωριό της Ινδονησίας πήρε την κατάσταση στα χέρια της

Η αυστηρή κοινωνία στο χωριό Μπάντα Ατσέχ της Ινδονησίας αποφάσισε να ξεπεράσει τη δικαιοσύνη και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, τιμωρώντας με τον αυστηρότερο τρόπο τους δύο άνδρες ηλικίας 20 ετών.

Το ζευγάρι συνελήφθη από την αστυνομία της Σαρίας στις 28 Μαρτίου, οι άνδρες της οποίας τους έπιασε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης σε ένα δωμάτιο.

Σύμφωνα με τον νόμο της Σαρίας, η ομοφυλοφυλία στην Ινδονησία τιμωρείται με 100 μαστιγώματα, 100 μήνες φυλάκιση και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο.

Μέσα στο 2016, η αστυνομία της Σαρίας συνέλαβε 339 άτομα, τα οποία δέχθηκαν τις συνέπειες των αυστηρών θρησκευτικών νόμων.

Στην προκειμένη περίπτωση, εκτός από τα δεινά που έχουν υποστεί μέχρι τώρα, διέρρευσε και ένα βίντεο από το δωμάτιο που βρισκόταν γυμνοί οι δύο άνδρες, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φρίκη στην Αθήνα: 20χρονος και ο 40χρονος σύντροφος του ασελγούσαν στα δύο μικρά ανίψια του 20χρονου

Ερντογάν για υπογεννητικότητα: «Αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή μία καταστροφή» – Του… φταίνε οι ομοφυλόφιλοι

Οι τρανς αθλητές ΔΕΝ θα μπορούν να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς ως γυναίκες

Εκλογές Ολλανδία: Ο κεντρώος ανοιχτά ομοφυλόφιλος Γέτεν νίκησε τον ακροδεξιό Βίλντερς

Η Χαμάς εμπλέκεται μυστικά στη σύσταση μιας μεταπολεμικής τεχνοκρατικής κυβέρνησης για τη διαχείριση της Λωρίδας της Γάζας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr