ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μάχη για τη Μοσούλη - Η πολιορκία της Μοσούλης, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,

















































Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ιρακινοί στρατιώτες ανακάλυψαν μια υπόγεια φυλακή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στη συνοικία Μπαμπ Αλ Σαράι της Μοσούλης.
Ο συνταγματάρχης Χοντιέρ Σάλεχ δήλωσε το Σάββατο ότι οι στρατιώτες βρήκαν αρχικά ένα υπόγειο τούνελ που τους οδήγησε σε μια φυλακή.
Η φυλακή είχε δωμάτιο βασανιστηρίων και οπλοστάσιο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένος μεγάλος αριθμός από ρουκέτες και ελαφρά όπλα.
Απελευθερώθηκαν και δέκα άνδρες που κρατούνταν από τους τρομοκράτες. Οι τρεις ήταν πρώην αξιωματικοί του ιρακινού στρατού.
Ο ιρακινός στρατός έχει απελευθερώσει πλήρως την ανατολική Μοσούλη από τα τέλη Ιανουαρίου 2017 και τώρα μάχεται στη δυτική πλευρά της πόλης.
Η Μοσούλη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ και πρωτεύουσα της βορειοδυτικής επαρχίας Νινευή, καταλήφθηκε από το Ισλαμικό Κράτος τον Ιούνιο του 2014.
Η πόλη διατρέχεται από τον ποταμό Τίγρη που τη χωρίζει σε δυτική και ανατολική Μοσούλη.






















































