Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Καρφί” Τραμπ για τα Όσκαρ: Η γκάφα έγινε γιατί ήταν επικεντρωμένοι στην πολιτική

“Καρφί” Τραμπ για τα Όσκαρ: Η γκάφα έγινε γιατί ήταν επικεντρωμένοι στην πολιτική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την γκάφα στην τελετή απομονής των βραβείων Όσκαρ σχολίασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, επικρίνοντας τους συντελεστές της διοργάνωσης, αλλά και τους αστέρες του Χόλιγουντ για το ότι ήταν υπερβολικά επικεντρωμένοι στην πολιτική και στο πώς θα εξαπέλυαν επιθέσεις στον ίδιο.

«Ήταν τόσο επικεντρωμένοι στην πολιτική που δεν έλεγχαν πλέον τα πράγματα στο τέλος», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον ιστότοπο Breitbart News, τον οποίο διηύθυνε μέχρι πρότινος ο σύμβουλός του Στιβ Μπάνον.

Το σχόλιο του Τραμπ με αιχμή την γκάφα που συνέβη στο τέλος της βραδιάς, όταν αρχικά το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας δόθηκε κατά λάθος στο La La Land πριν τελικά οι Γουόρεν Μπίτι και Φέι Νταναγουέι συνειδητοποιήσουν ότι έπρεπε να δοθεί στο Moonlight.

«Ήταν λίγο θλιβερό. Αφαίρεσε κάτι από το γκλάμουρ των Όσκαρ», έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ήταν παρών στην τελετή των Όσκαρ, καθώς παρέθεσε δείπνο σε κυβερνήτες Πολιτειών στον Λευκό Οίκο όπου επρόκειτο να γίνει συζήτηση για «πολλά πράγματα», ανάμεσά τους «το σύστημα υγείας», όπως έγραψε στο Twitter.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου ο Τραμπ ήταν στόχος αιχμηρών σχολείων από τον παρουσιαστή της βραδιάς αλλά και από τους βραβευθέντες, ειδικά για την αντιμεταναστευτική πολιτική του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματικές πηγές: Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Η Warner Bros απέρριψε την πρόταση-μαμούθ $108,4 δισ. της Paramount – Ανοιχτός ο δρόμος για το Netflix

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr