Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

118 δημοσιογράφοι φυλακίστηκαν στην Τουρκία από τις 15 Ιουλίου 2016

118 δημοσιογράφοι φυλακίστηκαν στην Τουρκία από τις 15 Ιουλίου 2016
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην ετήσια έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας αναφορικά με την Τουρκία αναφέρεται η Hurriyet Daily News.

Σύμφωνα με την έκθεση η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία επιδεινώθηκε δραματικά τον τελευταίο χρόνο ειδικότερα έπειτα από την κήρυξη της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης.

Στην έκθεση γίνεται αναφορά στην επιβολή επιτρόπων στον Όμιλο Zaman, στην καταδίκη του Γενικού Διευθυντή Έκδοσης της Cumhuriyet, Τζαν Ντουντάρ και του Εκπροσώπου της εφημερίδας στην Άγκυρα, Ερντέμ Γκιουλ, το κλείσιμο της Ozgur Gundem και η κράτηση αρκετών πανεπιστημιακών.

«Έπειτα από την ανακήρυξη της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης 118 δημοσιογράφοι βρίσκονται προφυλακιστέοι και 184 ΜΜΕ έκλεισαν με προεδρικά διατάγματα με ισχύ νόμου … τουλάχιστον 375 ΜΚΟ έκλεισαν», γράφει μεταξύ άλλων η έκθεση ενώ γίνεται αναφορά και στην αύξηση των βασανιστηρίων, στην κατάχρηση εξουσίας στις περιοχές στις οποίες έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς και ότι παραμένει η ατιμωρησία στις ένοπλες δυνάμεις για περιπτώσεις κακοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους

«Παγώνει» την πώληση Εurofighter στην Τουρκία ο Σολτς – Το μπαλάκι στον Μερτς – Ο ρόλος του Ιμάμογλου

Έκνομες και μαφιόζικες μαγκιές από τον κουρδικής καταγωγής γενίτσαρο Χακάν Φιντάν – Άτιμος όποιος αρνείται το έθνος του

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επειδή ΔΕΝ αντέχει το «κέρατο» απάτησε μια άπιστη σύντροφό του 17 φορές

Τούρκος καθηγητής: Ο πραγματικός σεισμός στην Κωνσταντινούπολη θα είναι μεγαλύτερος από 7 Ρίχτερ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr