Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΟΚάρει: 6 αδέλφια βίαζαν τη μικρή αδελφούλα τους!

ΣΟΚάρει: 6 αδέλφια βίαζαν τη μικρή αδελφούλα τους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άφωνη η παγκόσμια κοινή γνώμη στην πραγματικά φρικαλέα είδηση ότι έξι αδέλφια, αγόρια, βίαζαν επί 10 χρόνια τη μικρή αδελφούλα τους στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Οι βιασμοί και η κακοποίηση άρχισαν όταν το κορίτσι ήταν μόλις τεσσάρων ετών και διήρκεσε μέχρι τα 14 της.

Η έρευνα άνοιξε το 2012 όταν ένα από τα αδέλφια, ο 27χρονος Έρικ Τζάκσον, εξομολογήθηκε σε έναν ιερέα και στη συνέχεια ομολόγησε τις πράξεις του και στην αστυνομία.

Ο ίδιος και τα αδέλφια του, ο 25χρονος Τζον, ο 22χρονος Μάθιου, ο 21χρονος Ναθανιέλ, ο 19χρονος Μπέντζαμιν και ο 18χρονος Ααρόν (είχαν πάρει με τη σειρά όλα τα ονόματα της Παλαιάς Διαθήκης) συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Το κορίτσι αρχικά δεν μιλούσε στις αρχές, ο φόβος τόσων ετών δεν της επέτρεπε να ομολογήσει το φρίκη που είχε βιώσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι γονείς των έξι αγοριών γνώριζαν τι συνέβαινε αλλά ούτε το κατήγγειλαν ούτε έκαναν κάτι για να το σταματήσουν.

Οι Τζον και Νίτα Τζάκσον αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακοποίηση παιδιού σε βαθμό κακουργήματος και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Η μητέρα μάλιστα κατηγορείται πως ήταν παρούσα σε ένα από τα περιστατικά κακοποίησης.

Τα αγόρια ζούσαν στο περιθώριο, δεν πήγαιναν σχολείο και έκαναν κάποια μαθήματα κατ’ οίκον, δεν είχαν όμως προχωρήσει στη μόρφωσή τους. Το κορίτσι, που σήμερα είναι 16, έκανε μαθήματα μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr