Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαχαλάκηδες του Σόρος έκαψαν λιμουζίνα στην Ουάσιγκτον (φωτο)

Μπαχαλάκηδες του Σόρος έκαψαν λιμουζίνα στην Ουάσιγκτον (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκηνές… Αθήνας εξελίχτηκαν στην αμερικανική πρωτεύουσα Ουάσιγκτον μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Μπαχαλάκηδες του “Μπλακ Μπλοκ”, τάγματα εφόδου του Τζορτζ Σόρος που παριστάνουν τους “αναρχικούς”, ξεκίνησαν επεισόδια με την Αστυνομία.

Επεισόδια είχαν γίνει και πριν την ορκωμοσία.

Όπως καταγγέλλεται στο Twitter, οι μπαχαλάκηδες κουκουλοφόροι, χάλασαν και την ειρηνική διαμαρτυρία κατά του Τραμπ.

Αυτά για τους Αμερικανούς μπορεί να είναι πρωτόγνωρα αλλά για τους Αθηναίους είναι γνώριμα εδώ και χρόνια.

Οι μπαχαλάκηδες, που δεν ήταν περισσότεροι από 400-500, άλλοι μιλάνε για 1.000, έβαλαν φωτιά και σε μια πολυτελή λιμουζίνα που βρήκαν παρκαρισμένη.

Οι εικόνες της λιμουζίνας τυλιγμένη στις φλόγες, η οποία ανήκει σε αυτοκινητιστή από ό,τι διαβάζουμε και όχι σε κάποιον πλούσιο, κάνουν τον γύρο του Twitter.

Η αμερικανική Αστυνομία ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έχει συλλάβει περίπου 95 κουκουλοφόρους που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Η Warner Bros απέρριψε την πρόταση-μαμούθ $108,4 δισ. της Paramount – Ανοιχτός ο δρόμος για το Netflix

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr