ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουάσιγκτον, Φωτογραφίες,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκηνές… Αθήνας εξελίχτηκαν στην αμερικανική πρωτεύουσα Ουάσιγκτον μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Μπαχαλάκηδες του “Μπλακ Μπλοκ”, τάγματα εφόδου του Τζορτζ Σόρος που παριστάνουν τους “αναρχικούς”, ξεκίνησαν επεισόδια με την Αστυνομία.
Όπως καταγγέλλεται στο Twitter, οι μπαχαλάκηδες κουκουλοφόροι, χάλασαν και την ειρηνική διαμαρτυρία κατά του Τραμπ.
Αυτά για τους Αμερικανούς μπορεί να είναι πρωτόγνωρα αλλά για τους Αθηναίους είναι γνώριμα εδώ και χρόνια.

Οι μπαχαλάκηδες, που δεν ήταν περισσότεροι από 400-500, άλλοι μιλάνε για 1.000, έβαλαν φωτιά και σε μια πολυτελή λιμουζίνα που βρήκαν παρκαρισμένη.
Οι εικόνες της λιμουζίνας τυλιγμένη στις φλόγες, η οποία ανήκει σε αυτοκινητιστή από ό,τι διαβάζουμε και όχι σε κάποιον πλούσιο, κάνουν τον γύρο του Twitter.
Η αμερικανική Αστυνομία ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έχει συλλάβει περίπου 95 κουκουλοφόρους που συμμετείχαν στα επεισόδια.
























































