ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Hurriyet, ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κωνσταντινούπολη, Ουζμπεκιστάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τρομοκρατία,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια διαφορετική ιδιότητα φαίνεται ότι είχαν οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί με τον Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, τον τζιχαντιστή μακελάρη που αιματοκύλισε το κλαμπ Ρέινα λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη.
Ενώ μέχρι πρότινος η βασική πληροφορία ήταν ότι ο Μασαρίποφ της χρησιμοποιούσε ως κάλυψη για να μην τραβάει την προσοχή, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet οι γυναίκες αυτές είχαν σταλεί στον Ουζμπέκο ως “δώρο για το μακελειό”.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, το δώρο αυτό εστάλη στη λογική των αποσπασμάτων του Κορανίου που λένε ότι όποιος πεθάνει στο όνομα του Αλλάχ θα δεχθεί ως δώρο 72 παρθένες όταν φτάσει στον ουρανό.

Οι γυναίκες αυτές, ωστόσο, αποδείχθηκαν και η αχίλλειος πτέρνα του Μασαρίποφ καθώς η πρώτη του γυναίκα όταν έμαθε ότι παντρεύτηκε μια από αυτές παρείχε στις αρχές τις απαραίτητες πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψή του.
Την ίδια ώρα η Hurriyet υποστηρίζει, επίσης, επικαλούμενη πηγές από τις αρχές ασφαλείας ότι ο μακελάρης είχε πάρει εντολές κατευθείαν από τη Ράκα, την «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, για να χτυπήσει την πλατεία Ταξίμ αλλά λόγω των μέτρων ασφαλείας ο Μασαρίποφ κατευθύνθηκε τελικά στο κλαμπ Ρέινα.






















































