Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατριχίλα από Μπαγκντάντι: Σπείρετε το χάος στις χώρες σας, ποτάμι το αίμα

Ανατριχίλα από Μπαγκντάντι: Σπείρετε το χάος στις χώρες σας, ποτάμι το αίμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την εμφάνισή του με κάλεσμα τρόμου προς τους τζιχαντιστές έκανε μέσω διαδικτύου ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, την ώρα που ο ίδιος εκτιμάται ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος στη Μοσούλη που σφυροκοπείται από ιρακινές δυνάμεις.

«Αυτός (..) ο ολοκληρωτικός πόλεμος και η μεγάλη τζιχάντ που διεξάγει το Ισλαμικό Κράτος σήμερα απλώς ενδυναμώνει την βαθιά πίστη μας, Θεού θέλοντος, και τη βεβαιότητά μας ότι όλο αυτό αποτελεί προανάκρουσμα για τη νίκη», ανέφερε σε ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε σήμερα από τους υποστηρικτές του στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος κάλεσε τον πληθυσμό της περιφέρειας Νινεβί της Μοσούλης να πολεμήσουν «τον εχθρό του Θεού» και τους μαχητές αυτοκτονίας να «μεταμορφώσουν τις νύχτες των απίστων σε μέρες, να σπείρουν το χάος στη χώρα τους και να κάνουν το αίμα τους να τρέξει σαν ποτάμια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ισραηλινοί σκότωσαν «δημοσιογράφο» του «Αλ Τζαζίρα» και τζιχαντιστή της Χαμάς

Ισραηλινός υποστράτηγος ε.α. είχε προειδοποιήσει από το 2014 για τη σφαγή της 7/10/23

Ο Αλ Γκολάνι λέει ότι έχει αλλάξει – Τότε γιατί διδάσκει στα παιδιά της Συρίας το μίσος και τον μαρτυρικό θάνατο;

Ποιος χρηματοδοτεί τις διαδηλώσεις κατά της Χαμάς στη Γάζα

Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών: Συνεχιζόμενη αστάθεια στη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr