Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύρος ΥΠΕΞ στον ΟΗΕ: Εσκεμμένα μας βομβάρδισε ο Διεθνής Συνασπισμός

Σύρος ΥΠΕΞ στον ΟΗΕ: Εσκεμμένα μας βομβάρδισε ο Διεθνής Συνασπισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εσκεμμένη υποστήριξε ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών ότι ήταν η αεροπορική επιδρομή εναντίον Σύρων στρατιωτών πριν από μία εβδομάδα από τις συμμαχικές δυνάμεις των ΗΠΑ, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση των ΟΗΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι αεροπλάνα του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ βομβάρδισαν τον συριακό στρατό νότια της πόλης Ντέιρ Αλ Ζουρ, σκοτώνοντας σχεδόν 90 στρατιώτες και τραυματίζοντας περισσότερους από 100.

«Η συριακή κυβέρνηση θεωρεί τις ΗΠΑ απόλυτα υπεύθυνες για αυτήν τη επίθεση διότι τα γεγονότα δείχνουν ότι επρόκειτο για μια εσκεμμένη επίθεση ακόμα κι οι ΗΠΑ διατείνονται το αντίθετο» είπε ο Μουάλεμ.

Ο επικεφαλής της συριακής διπλωματίας πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους είναι «συνεργοί» με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και άλλων «τρομοκρατικών ένοπλων οργανώσεων».

Αντιθέτως, όπως επανέλαβε, η συριακή κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στην επίτευξη προόδου στην ειρηνευτική διαδικασία με τα Ηνωμένα Έθνη.

Την ίδια ώρα, ο Μουάλεμ υπογράμμισε ότι η πίστη της συριακής κυβέρνησης για τη νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη τώρα που ο συριακός στρατός «κάνει αποφασιστικότερα βήματα στον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου

Το Ισραήλ απορρίπτει τη συμμετοχή της Τουρκίας στη σταθεροποιητική δύναμη της Γάζας, δηλώνει ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Μόσχα

Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας

Η Νέα Νότια Ουαλία απαγορεύει το σύνθημα «Παγκοσμιοποίηση της Ιντιφάντα»

Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr