ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 60χρονος επιβάτης τρένου που εκινείτο στα σύνορα Αυστρίας–Ελβετίας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά δύο νεαρούς συνεπιβάτες του, μετέδωσε το Αυστριακό Πρακτορείο.
Οι δύο τραυματίες, ένας 19χρονος και μία 17χρονη, μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο στην πόλη Βόραλμπεργκ, ενώ ο δράστης συνελήφθη από δύο αστυνομικούς που χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού για να τον εξουδετερώσουν.
Τα θύματα νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα. Ο 19χρονος έχει δεχθεί μαχαιριές στην πλάτη και στο στομάχι και η κοπέλα κόψιμο στον λαιμό.
Σύμφωνα με την αυστριακή Αστυνομία πρόκειται για Γερμανό πολίτη ο οποίος παρουσιάζει ψυχικές διαταραχές.
Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη επίθεση σε τρένο που σημειώνεται μέσα σε έναν μήνα.






















































