ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντόναλντ Τουσκ,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να επιτρέψει στη Βρετανία να επωφεληθεί από το Brexit, καθώς αυτό θα ενθάρρυνε άλλα κράτη-μέλη να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να διαλύσουν το μπλοκ, διαμήνυσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Ο Ντόναλντ Τουσκ τόνισε ότι στόχος των διαπραγματεύσεων δεν πρέπει να είναι η «τιμωρία» ή η «ταπείνωση» των Βρετανών «για αυτό που μας έκαναν». Ταυτόχρονα όμως, κατέστησε σαφές ότι εάν επιτραπεί στο Λονδίνο να κερδίσει από το Brexit, αυτό θα ήταν «θανατηφόρο για την Ε.Ε.».
«Δεν μπορούμε να τους απωθήσουμε, αλλά δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να ωφεληθούν από το Brexit», είπε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, μιλώντας στην πολωνική εφημερίδα Polityka.
Σημειώνεται πως η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει διαμηνύσει πως η βρετανική κυβέρνηση δεν θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει κατά βούληση τι θέλει να κρατήσει από την ενιαία αγορά.






















































