ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία μακρά περίοδο οικονομικής προσαρμογής προανήγγειλε για τη Βρετανία, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Τζορτζ Όσμπορν, σε δηλώσεις του στο BBC Radio.
«Πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση, η οποία βρίσκει τη Βρετανία εκτός Ε.Ε.» τόνισε ο κ. Όσμπορν και πρόσθεσε ότι «η νέα κατάσταση δεν θα είναι εξίσου οικονομικά ανθηρή, όσο ήταν μέχρι τώρα».
Ο Βρετανός υπουργός έκανε ειδική μνεία στην «επόμενη ημέρα» της Βρετανίας, καθιστώντας αναγκαία τη δημιουργία ενός «νέου σχεδίου».
Παράλληλα, χαρακτήρισε «κλειδί» τη διασφάλιση της δημοσιονομικής σταθερότητας, προκειμένου η χώρα να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της εξόδου από την Ε.Ε.






















































